MotoGP
Ducatijev dirkač Andrea Dovizioso je zmagovalec dirke za VN Italije v Mugellu. Družbo na stopničkah za zmagovalce sta mu delala Maverick Vinales in Danilo Petrucci.
Cal Crutchlow je prva prosta treninga pred nedeljsko dirko v Mugellu odpeljal najhitreje. Britanec se je na prvo mesto zavihtel s petnajstega, za njim pa sta se uvrstila Andrea Dovizioso in Jonas Folger. Vodilni v prvenstvu Maverick Vinales je v drugem treningu grdo padel, a se po daljšem premoru ob koncu vrnil na stezo z rezervnim motociklom.
Legendarni Doktor je židane volje in bo danes odšel iz bolnišnice.
Po ekstremno hudi nesreči pred nekaj dnevi je Kentucky Kid izgubil bitko z življenjem. To so pred nekaj minutami sporočili iz bolnišnice.
Maverick Vinales, zmagovalec včerajšnje dirke v Le Mansu, pravi, da je pripravljen na Valentina Rossija v Mugellu. Italijan je na domačem dirkališču še posebej močan, tri zmage na petih dirkah letošnje sezone pa Vinalesu vlivajo samozavest, da je Doktorja tam sposoben premagati.
Jorge Lorenzo in Jack Miller sta se na petkovem srečanju varnostne komisije in dirkačev zapletla v prepir, po katerem je Španec Avstralca obtožil nesramnosti in nepazljivosti na stezi.
Dirka za VN Italije v Mugellu je vsako leto eden od vrhuncev sezone. Zahtevna steza in množice navijačev Valentina Rossija vsako leto dirki dajo poseben čar. Spodaj si preberite nekaj statističnih podatkov, povezanih z njo.
Pred uro je Valentino Rossi naredil zdravniški pregled in lahko v nedeljo nastopi.
Legenda MotoGP-ja, Valentino Rossi, je v bolnišnici na opazovanju.
Pri Yamahi so včerajšnji mejnik obeležili tudi s posebnim kratkim videom, ki zajema vse pomembnejše trenutke in imena, ki so pripomogli, da so se vpisali v takšno statistiko.
Maverick Vinales je zmagovalec dirke razreda MotoGP za VN Francije v Le Mansu. Po celo dirko dolgem boju z Valentinom Rossijem in Johannom Zarcom je Španec na koncu slavil tretjič letos. Valentino Rossi je po vodstvu v zadnjem krogu naredil dve napaki in odstopil.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija